joi, decembrie 02, 2004

Un joc

Prima impresie: tocmai am pornit jocul. Imi place. Am cercetat mai intai butonasele din staga, de Credits si nu mai stiu ce si mi-a placut: apare foarte des numele autorului, dar si al apropiatilor, asa-zisii colaboratori.
Acu mi-a aparut ecranul de intro si tre sa-l citesc, parca e cam lung... sa vedem, oricum jocul pare de strategie, deci poate am sa-l joc.
Era sa uit: merge Alt-Tab, ceea ce e o chestie foarte buna (testez in Xp)
....dupa 1 minut...
Mishto design
....dupa alte 2 minute...
gata, am rulat 2 turnuri (am vazut deja cam cum se joaca in sesiuni anterioare ale creatorului...)si m-am dus sa atac. Ciudat, nu stiu exact ce atac. Nu am observat nici o notificare despre orasul pe care-l atac, sau sa apara cumva scos in evidenta, inainte de a semna ordinul de executare, care-mi dau eu seama ca este un end turn mai shmecher... sa vedem, acu ma pregatesc sa pun soldateii sa se bata.Flickaresc cam ciudat pozele de "Start battle" si "Quick result", precum si "Close". Da de ce oare, dupa incheierea bataliei mai am butonul de "Start battle"?... poate sunt un pic cam carcotas totusi.
AU. Am aflat de ce: chiar mai pot da click o data. Si se bat din nou, uitand de loviturile anterioare. Oare este un comportament normal?
Un mic bug: cand am dat pentru a 2-a oara si a 3-a oara click pe "Start battle" dupa incheierea bataliei nu mi-a mai zis "Battle won", decat dupa ce am facut un alt-tab si s-a pus o alta fereastra peste loc si apoi am revenit la joc, deci pe undeva se uita un refresh...
...dupa alte 3 minute...
am mai dat cateva turnuri, m-au atacat dar am supravietuit... am mai crescut armata dar am vazut ca nu mai pot ataca.. fie, cred ca e timpul sa mai cresc populatia. Nu inteleg exact ce-i cu semnul plus si minus asociat optiunilor din dreapta si ce-i cu "single click" si "double click". Hmm
...dupa alte 5 minute...
Hmm indeed. M-am prins cum vad cand e selectat un oras/tara: imi arata jos de tot cum ca tre sa dau click. Sa zicem. Ce nu inteleg acum e de ce, dupa ce eu am fost atacat, si am raspuns si eu cu un atac, si inamicul am vazut ca nu are armata, si deci am castigat batalia, nu se intampla nimic cu orasele respectivului? Nu cuceresc nimic? Sa vedem...
...dupa cateva secunde...
interesant.. unii s-au facut x fara sa le fac eu nimic, cred. Da astia pe care i-am tot atacat pana la urma au cedat si s-au facut x-ulet. Cred ca au murit. Cred ca ma asteptam la ceva mai cu trambite (ziarul l-am oprit)
....
am atacat si pe ultimii: de ce oare am buton de close daca nu pot iesi?
...
mda. cred ca am iesit pe locul doi... nu prea mi-a fost foarte clar mesajul de final, dar asta cred
....
sa zicem ca aici au fost niste comentarii suplimentare. sa zicem. acum nu mai sunt...

Cred ca e suficient pentru astazi. E simpaticutz, nu foarte complex as zice.
Cred ca am stat cam o ora pe el ;).

Niciun comentariu: